Notification

Heta andelsspel med Sporttjänsten!

Att Svenska Spel Tillsammans blivit en succé har knappast undgått någon spelintresserad. Andelsspel har alltid varit populärt, det vet alla som någon gång klivit in i en klassisk spelbutik, och sedan andelsköpande blev möjligt på nätet har intresset exploderat. Inte så konstigt: att vinna stort och stadigt på streckspelen kräver koll, kunskap och ofta ganska stora system (eller en massa tur, förstås...). Att köpa in sig i ett större system istället för att på egen hand försöka strecka sig fram till de stora pengarna är ofta klokt.

Veteranerna på Sporttjänsten lämnar dagligen in andelsspel som enkelt hittas HÄR!  Veckans stående höjdpunkter är förstås Stryktipset och Europatipset men även Topptipset, Powerplay och Bomben spelas. En bra mix av starka och tuffa lösningar - gänget på Sporttjänsten har koll på taktiken för att vinna stort och synar varenda kupong noggrant och kunnigt!

Full fart att vänta på andelsspelen hela helgen och Sporttjänsten står redo att göra grovjobbet!

På fredagen är det 250.000 kr extra i potten på Topptipset - andel hittas HÄR

På lördagen är det klassisk omgång av Stryktipset - andel hittas HÄR.

På söndagen är det stor jackpot på favoritliret Europatipset - andel hittas HÄR

Andelstorget-Gotthörnan — Spela Tillsammans
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL