SHL

ANALYS – ”Inte lätt slå tillbaka ett retat Skellefteå”

ANNONS

SHL-säsongen har rullat igång och på lördagen väntar full omgång – intressanta odds är hittade hos MobileBet.com, där nya kunder får 100 kronor att lira hockey för!

Att HV 71 lyfte bucklan i våras var definitivt en överraskning men också ett bevis på att det är jämnt i toppen. HV fick det verkligen att flyga i slutspelet och har nu börjat med två raka segrar – men lagets mästarstatus känns onekligen något bräcklig och det är inte alls givet med någon ny topplacering. Ett av flera lag som vill och kan vara före i tabellen är Linköping, som kommer retat till lördagens ”E4-derby”. Linköping har börjat med två enpoängare i svåra uppgifter. Senast gick man en fin och bra match mot Växjö och var nära segern – första trepoängaren kommer givetvis när som helst och i den här arenan har Linköping strålande siffror på senare år.

Linköping tystar mästarna – spelas till 2,95 hos MobileBet.com!

Efter att ha spelat sex raka SM-finaler sprack supersviten för Skellefteå i våras. Var inte lika dominant som tidigare och förlusten i kvartsfinalen mot Frölunda var ju ingen större skräll. Nu har det pratats om ett revanschsuget Skellefteå den här säsongen men 2-5-förlusten hemma mot Färjestad senast sved. Det borgar för ett hett Skellefteå på lördagen, då man gästar seriens tidiga krisgäng Rögle. 0-5 och 1-5 hittills för Rögle och det har sannerligen inte sett bra ut. Det blir inte lätt att slå tillbaka när ett retat Skellefteå nu står för motståndet….

Klara siffror för Skellefteå?! Spelas med -1,5 i handikapp till 1,91 hos MobileBet.com!

Färjestad-Frölunda tillhör ligans klassiska rivalmöten och det lär bli bra tryck i Karlstad på lördagen, speciellt då hemmalaget fått en lovande start på säsongen. Nu blir det dock tufft mot ett Frölunda som onekligen ser giftigare ut på pappret och som sett helt okej ut hittills. Fick en väldigt smidig resa hemma mot Karlskrona senast och att nyförvärv som Lasch och tvillingarna Westerholm redan kommit igång är förstås lovande. Det är en spännande speed i Frölunda som nu ska leverera höstens första riktiga klasskvitto.

Frölunda visar klassen – spelas till 2,50 hos MobileBet.com!

Ytterligare fyra SHL-matcher liras och spelutbudet är stort – du som direkt har koll på SHL kan alltså göra fina pengar på hockeylördagen. Som ny kund hos MobileBet.com får du dessutom 100 kronor gratis att lira för. Släpp pucken!

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL