Två mål för Mika Zibanejad när NY Rangers besegrade Philadelphia

NY Rangers vann mötet med Philadelphia borta med 3-1 (2-0, 1-1, 0-0) på fredagen i NHL.

Segern var NY Rangers sjätte på de senaste sju matcherna.

NY Rangers startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Mika Zibanejad och Chris Kreider. Efter 7.44 i andra perioden ökade NY Rangers på till 0-3, på nytt genom Mika Zibanejad.

Sean Couturier reducerade förvisso, men närmare än 1-3 kom inte Philadelphia. Tredje perioden blev mållös och NY Rangers tog därmed en säker seger. I tredje perioden höll NY Rangers i sin 3-1-ledning och vann.

Resultatet innebär att Philadelphia ligger kvar på fjärde plats och NY Rangers toppar tabellen.

I nästa omgång har Philadelphia NY Islanders borta i UBS Arena, söndag 26 november 01.30. NY Rangers spelar hemma mot Boston lördag 25 november 19.00.