TV-pucken 2024: Västerbotten – spelare för spelare

Hockeysverige.se storsatsar återigen inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras. Nu har det blivit dags för Västerbotten – som har seglat fram som en förhandsfavorit i den norra gruppen.

  • “Vi är väldigt nöjda med målvaktssidan”
  • Går in favorittippade: “Vi har några som kan vara väldigt farliga offensivt”
  • Löventalangen öser in poäng: “Kommer vara en spelare Västerbotten lutar sig mot”
  • Pappa är GM i Skellefteå – nu är sonen på väg fram: “Toppspelare i det här laget”

Med Stockholm Nord flyttat till den norra gruppen är det upplagt för att bli ett getingbo om de två första platserna. Där Västerbotten i allra högsta grad kommer att vara med och slåss om gruppsegern. Distriktet ser mycket starkt ut och har också imponerat i uppladdningen inför turneringen.

–  Jag har höga förväntningar. Vi har en stark trupp och även om vi får möta Stockholm Nord känner jag att om vi får ihop det här kan vi komma ganska långt. Det gäller att få ihop truppen på kort tid. Kan vi hitta en bra kemi i gruppen kan vi ta oss hela vägen, säger huvudtränare Magnus Johansson.

Västerbotten har valt att inte delta i Hockeysveriges laggenomgång. Istället kommer en presentation om spelarna och deras föregående säsong, samt en genomgång av lagdelarna tillsammans med Magnus Johansson. 

Missa ingenting – här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år eller halvår till ett rabatterat pris. Läs mer här och ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: