Två snabba mål gav Philadelphia två poäng mot Tampa Bay

Matchen mellan hemmalaget Philadelphia och gästande Tampa Bay var jämn ända till den tredje perioden. Där gjorde Philadelphia två snabba mål – genom Noah Cates till 5-2 och två minuter senare Cam York till 6-2 och vann matchen i NHL med 6-2 (1-0, 0-1, 5-1).

Philadelphia Flyers började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.20 slog Bobby Brink till på pass av Morgan Frost och Marc Staal. Efter 4.31 i andra perioden nätade Nicholas Paul, på pass av Brandon Hagel och kvitterade för Tampa Bay Lightning.

Philadelphias Tyson Foerster gjorde 2-1 efter 20.54.

Philadelphia hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.08 genom Travis Sanheim, och gick upp till 4-1 innan Tampa Bay svarade.

Till slut blev det 6-2 till Philadelphia.

Philadelphia stannar därmed på tredje plats, och Tampa Bay på femte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Philadelphia Washington borta i Capital One Arena, lördag 2 mars 01.00. Tampa Bay spelar hemma mot Buffalo fredag 1 mars 01.00.