Boston segrade i toppmötet – Danton Heinen hjälte

Philadelphia tog emot Boston i lördagens toppmöte i NHL. Och det slutade med seger för bortalaget Boston, som besegrade Philadelphia med 6-2 (4-0, 1-1, 1-1).

Segern var Bostons sjunde på de senaste åtta matcherna.

Boston spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom två mål av David Pastrnak, ett mål av Charlie McAvoy och ett mål av Danton Heinen i slutet av perioden. Efter 1.20 i andra perioden ökade Boston på till 0-5 genom James Van Riemsdyk.

Philadelphia reducerade dock till 1-5 genom Tyson Foerster med 4.30 kvar att spela av perioden. Philadelphia gjorde 2-5 genom Tyson Foerster efter 11.27 av matchen.

Boston kunde dock avgöra till 2-6 med 5.13 kvar av matchen genom Charlie Coyle.

Bostons David Pastrnak stod för tre poäng, varav två mål.

Resultatet innebär att Philadelphia ligger kvar på tredje plats och Boston toppar tabellen.

På onsdag 7 februari 01.00 spelar Philadelphia borta mot Florida, och Boston hemma mot Calgary.