AHL

Olle Lycksells galna helg - sex poäng på två matcher

ANNONS

Det blev minst sagt en framgångsrik helg för Olle Lycksell. 
24-åringen låg bakom det mesta i nattens seger och klev av med sex poäng på två matcher. 

Sedan Olle Lycksell lämnade Växjö och SHL har chanserna i NHL varit få. Trots tre assist på nio matcher för Philadelphia Flyers denna säsong har han istället fortsatt fått försöka imponera i farmarlaget Lehigh Valley Phantoms. Just detta gjorde han minst sagt i helgen. 

24-åringen från Oskarshamn lämnade isen i natt med hela fyra poäng i en 5–2-seger mot Providence Bruins. Samtliga kom genom framspelningar och tangerade därmed en klubbrekord för flest assist i en match. 

Detta var dock inte det enda svensken hann med denna helg. Även under lördagen stod Lycksell för en flerpoängsmatch. Då klev han av med 1+1, men fick se sitt lag förlora mot Providence efter straffar. 

Det hela innebär att Olle Lycksell nu har sex poäng (!) på sina två senaste matcher - och hela 38 (19+19) på 36 AHL-matcher denna säsong. 

Se Lycksells fyra assist i spelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL