Se nattens NHL-mål i videospelaren ovan.
Video: Viaplay
NHL

Mardrömssviten växer – tio raka förluster

Arizona Coyotes har cementerat sin plats i NHL:s botten den här säsongsinledningen. I natt inkasserade laget sin tionde raka förlust när nollades av Philadelphia med 0–3.
– Killarna är frustrerade, säger Coyotesforwarden Barrett Hayton till NHL.com.

Det går inte att beskriva Arizona Coyotes säsongsinledning på något annat sätt än att de fått en mardrömsstart. Man förlorade premiären mot Columbus med 2–8 och lyckades i matchen därpå ta en poäng, laget hittills enda poäng, i en strafförlust mot Buffalo. 

Sedan dess har ökenlaget gått en ökenvandring och inkasserat idel nollpoängare – och efter nattens 0–3-förlust mot Philadelphia är förlustsviten nu uppe i tio raka matcher.

– Det är mycket känslor. Killarna är frustrerade, säger Coyotes forward Barrett Hayton till NHL.com.

“MÅSTE SLUTFÖRA EN HEL MATCH”

I natt nollades Coyotes av Philadelphia sedan Carter Hart räddat 29 skott och hållit sin tredje nolla i NHL-karriären.

– Vi har en bra grupp här. Vi har kul och kommer till jobbet varje dag. Killarna gör sitt jobb framför mig och boxar ut motståndarna och låter mig se puckarna Vi har gjort ett bra jobb än så länge, säger Hart.

I och med segern placerar sig Flyers på en wild card-plats i den östra konferensen. För Coyotes ser det betydligt värre ut, då man ligger sist i hela NHL med sin enda inspelade poäng på tio matcher.

– Jag vill inte säga att vi fick panik, men när man kommer till en punkt där man vill vinna så mycket så kan det ibland bli så att man kommer bort från sitt sätt att spela på, säger Arizonas tränare André Tourigny.
– Vi gjorde många bra saker (i natt) och skapade mycket offensiv. Samtidigt, om du vill vinna i denna ligan, måste du hålla dig kvar där. Du måste slutföra en hel match.

Philadelphia Flyers – Arizona Coyotes 3–0 (0–0, 0–0, 3–0)
Philadelphia: Sean Couturier (4), Scott Laughton (2), Claude Giroux (5).
Arizona: -

***

På annat håll kunde Toronto Maple Leafs nolla Vegas Golden Knights på hemmais. Auston Matthews agerade stor segerorganisatör för Leafs med två fullträffar, medan William Nylander stod för ett mål och en assist i 4–0-segern.

Robin Lehner vaktade Vegas-målet och fick se fyra av 33 skott gå in bakom honom.

Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights 4–0 (1–0, 2–0, 1–0)
Toronto: Auston Matthews 2 (3), Mitch Marner (2), William Nylander (4).
Vegas: -

***

Filip Gustavsson hade en hektisk natt mellan Ottawa Senators stolpar i mötet med Minnesota Wild. Den svenske målvakten fick 43 skott emot sig i matchen och släppte in fem, när Senators övertidsförlorade med 4–5. 

Kirill Kaprizov blev matchhjälte för Wild med sitt första mål för säsongen, medan Jonas Brodin och Joel Eriksson Ek stod för varsin assistpoäng för Minnesota i segermatchen.

Minnesota Wild – Ottawa Senators 5–4 e. sd (3–1, 1–3, 0–0, 1–0)
Minnesota: Marcus Foligno 2 (4), Calen Addison (1), Nico Sturm (2), Kirill Kaprizov (1).
Ottawa: Nick Paul (3), Drake Batherson (5), Josh Norris (6), Chris Tierney (5).

***

Filip Forsberg sköt säsongens fjärde mål när han gav Nashville en 2–1-ledning i bortamötet med Calgary Flames. Forsberg fick pucken i den vänstra tekningscirkeln innan han avlossade ett snabbt handledsskott som överlistade Jacob Markström på plockhandsksidan.

Oliver Kylington kvitterade matchen till 2–2 i den tredje perioden och räddade därmed en poäng för Flames, men Matt Duchene sköt extrapoängen till Predators i förlängningen. Mattias Ekholm noterades för en passningspoäng på det matchavgörande målet.

Elias Lindholm hade en passningspoäng på Matthew Tkachuks 1–1-mål i den första perioden.

Calgary Flames – Nashville Predators 2–3 e. sd (1–2, 0–0, 1–0, 0–1)
Calgary: Matthew Tkachuk (4), Oliver Kylington (4).
Nashville: Luke Kunin (1), Filip Forsberg (4), Matt Duchene (3).

***

Mika Zibanejad sköt säsongens andra mål då han inledde matchens målskytte mellan New York Rangers och Vancouver Canucks. Rangers gick sedan ifrån till en 2–0-ledning, men Canucks hämtade upp till 2–2 i den tredje perioden innan J.T. Miller kunde avgöra för Vancouver i övertidsspelet.

Elias Pettersson noterades för en assist i matchen för Canucks.

Därmed stannade Rangers segersvit på fem matcher.

Vancouver Canucks – New York Rangers 3–2 e. sd (0–0, 0–2, 2–0, 1–0)
Vancouver: J.T. Miller 2 (3), Vasilij Podkolzin (2).
New York: Mika Zibanejad (2), Artemij Panarin (2).

***

Även Isac Lundeström sköt sitt andra mål för säsongen när han avrundande målskyttet i Ducks 4–0-seger mot New Jersey Devils. Norrbottningen hittade rätt i numerärt underläge och har haft en produktiv start på säsongen, med nio poäng (2+7) på elva matcher.

Anaheim Ducks – New Jersey Devils 4–0 (1–0, 1–0, 2–0)
Anaheim: Troy Terry 2 (7), Ryan Getzlaf (1), Isac Lundeström (2).
New Jersey: -

Se nattens alla NHL-mål i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 09 augusti
20:00 Tjeckien - Slovakien JVM
00:00 Latvia U20 - Finland JVM
onsdag 10 augusti
04:00 USA - Tyskland JVM
20:00 Sverige - Schweiz JVM

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten