Columbus vann efter förlängning mot Toronto

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Columbus avgöra den jämna matchen hemma mot Toronto i NHL. Slutresultatet blev 6-5 (1-2, 3-3, 1-0, 1-0). Johnny Gaudreau blev matchhjälte för Columbus med sitt mål i förlängningen.

Toronto var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-2.

Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 4-5.

13.49 in i tredje perioden nätade Columbus Adam Fantilli framspelad av Johnny Gaudreau och kvitterade för Columbus. I förlängningen tog det 2.56 innan Columbus också avgjorde till 6-5. Stor matchhjälte blev Johnny Gaudreau, på pass av Damon Severson och Justin Danforth.

Torontos Morgan Rielly hade tre assists. Johnny Gaudreau stod för tre poäng, varav ett mål för Columbus.

Det här var Columbus fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Torontos åttonde uddamålsförlust.

Det här betyder att Columbus är kvar på åttonde och sista plats, och Toronto stannar på tredje plats, i tabellen.

I nästa omgång har Columbus Buffalo borta i KeyBank Center, lördag 30 december 23.00. Toronto spelar hemma mot Carolina söndag 31 december 01.00.