Uddamålsseger för Nybro borta mot Björklöven

Bortalaget Nybro vann matchen mot Björklöven i Hockeyallsvenskan. Resultatet i fredagens match i Winpos Arena blev 3-2 (0-0, 2-1, 1-1).

Första perioden blev mållös. Nybro startade andra perioden vassast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Aleksi Ainali och Jesper Mångs innan Björklöven svarade och gjorde 2-1 genom Fredric Andersson. Nybro gjorde 1-3 genom Janne Väyrynen efter 5.59 i tredje perioden.

Fredric Weigel reducerade dock för Björklöven med bara två minuter kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Det här var Björklövens åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Nybros sjätte uddamålsseger.

Det här betyder att Björklöven nu ligger på femte plats i tabellen, och Nybro är på sjunde plats.

I nästa match, fredag 5 januari 19.00, har Björklöven AIK borta på Hovet, medan Nybro spelar hemma mot Djurgården.