St Louis vände och vann mot Chicago

Matchen i NHL mellan St Louis och Chicago i Enterprise Center fick se en vändning i sista perioden. Bortalaget Chicago hade ledningen i början av tredje perioden, med 4-2, men St Louis vände matchen och vann till slut med 7-5.

Segern var St Louis fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. St Louis inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Robert Thomas efter 3.02, men Chicago kvitterade genom Connor Bedard. Och Chicago hann också ta ledningen, genom Nick Foligno. Även i andra perioden var det Chicago som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 2-4.

I tredje perioden var det i stället St Louis som hade greppet. Laget vann perioden med 5-1 och matchen med 7-5.

Chicagos Taylor Raddysh hade tre assists och Jarred Tinordi hade tre assists.

Resultatet innebär att St Louis ligger kvar på sjätte plats och Chicago sist, på åttonde plats i tabellen.

Torsdag 28 december möter St Louis Dallas hemma 02.00 och Chicago möter Winnipeg hemma 03.00.