Dallas ny serieledare efter seger mot Nashville

Dallas slog Nashville borta med 3-2 (0-0, 0-2, 3-0) och är ny serieledare i NHL efter 34 spelade matcher, en poäng före Winnipeg. Nashville ligger på fjärde plats i tabellen.

Segermålet för Dallas stod Jani Hakanpää för med bara fyra sekunder kvar av matchen.

Segern var Dallas femte på de senaste sex matcherna.

Nashville tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Mike McCarron på pass av Ryan McDonagh och Philip Tomasino. Efter 6.33 i andra perioden slog Colton Sissons till, på pass av Gustav Nyquist och Ryan O’Reilly och gjorde 2-0. Dallas vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-0 till 2-3 i tredje perioden. Dallas mål gjordes av Jani Hakanpää, Evgenii Dadonov och Craig Smith. 2-2-målet kom med bara 13 kvar att spela. Och med 4 kvar kom också 2-3.

Det här var Nashvilles femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Dallas tolfte uddamålsseger.

I nästa match, torsdag 28 december 02.00, har Nashville Carolina hemma i Bridgestone Arena, medan Dallas spelar borta mot St Louis.