Insidern pekar ut två möjliga klubbar för Elias Lindholm

Elias Lindholm ryktas kunna trejdas bort från Calgary Flames innan Trade Deadline i mars. 
Nu pekar TSN:s insider Pierre LeBrun ut två tänkbara destinationer för svenskstjärnan. 
– Två lag som kommer på tal är Boston Bruins och Colorado Avalanche, säger LeBrun i “Insider Trading”

Det har varit stora spekulationer kring Elias Lindholms framtid under säsongens gång. Han har utgående kontrakt med Calgary Flames och det har då kommit rykten om att parterna är långt ifrån varandra i förhandlingarna samt att Lindholm skulle kunna bli trejdad under säsongens gång. 

Nu kommer TSN:s insider Pierre LeBrun med en uppdatering om statusen kring Elias Lindholms framtid i Flames. 

– Det har varit ganska tyst kring Lindholm. Anledningen till det är att det inte har varit mycket samtal mellan Lindholms team och Calgary. Men Flames har inte sagt att de definitivt ska trejda honom och Lindholm har inte sagt att han verkligen vill lämna, säger LeBrun i “Insider Trading”.

Var hamnar Elias Lindholm? 

Enligt Pierre LeBrun är det dock troligt att Lindholm trejdas bort från Calgary och han uppger att det kommer finnas gott om intresse kring svensken. 

Insidern pekar också ut två klubbar där Lindholm skulle kunna hamna. 

– Jag tror att han kommer att bli trejdad strax innan deadline och två lag som kommer på tal för mig är Boston Bruins och Colorado Avalanche. Båda skulle kunna behöva en spelare som Lindholm. Ingen kan ersätta Patrice Bergeron i Boston men Lindholm skulle kunna passa i en liknande roll. Deras problem är dock att de inte har sitt förstarundeval för 2024 eftersom det användes i Tyler Bertuzzi-trejden förra året, säger LeBrun och fortsätter: 
– Colorado letar efter att uppgradera sin topp-sexa och letar efter en toppforward eller center. Men det är något som kommer att kosta. De vill inte betala ett lika dyrt pris som de har gjort de senaste åren. Det råder ingen tvekan om att Elias Lindholm kommer vara en av spelarna att följa inför Trade Deadline. 

Elias Lindholm har inlett den här säsongen lite tyngre jämfört med tidigare år då han har gjort åtta mål och 23 poäng på 33 matcher. För två säsonger stod Lindholm för sin bästa säsong i karriären. Han sköt då hela 42 mål och 82 poäng på 80 matcher.


TV: Vart är Elias Lindholm påväg?

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: