Edmonton vände och vann mot New Jersey

Matchen i NHL mellan New Jersey och Edmonton i Prudential Center fick se en vändning i sista perioden. Hemmalaget New Jersey hade ledningen i början av tredje perioden, med 3-2, men Edmonton vände matchen och vann till slut med 6-3.

Edmonton startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Ryan McLeod och Ryan Nugent-Hopkins innan New Jersey svarade och gjorde 2-1 genom Dawson Mercer. Efter 1.39 i andra perioden nätade Jonas Siegenthaler, på pass av Simon Nemec och Michael McLeod och kvitterade för New Jersey.

Timo Meier gjorde dessutom 3-2 efter 16.28 framspelad av Dawson Mercer.

Edmonton vände på dock matchen när laget gjorde fyra raka mål och gick från 3-2 till 3-6 i tredje perioden. Därmed tog laget en säker seger.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, New Jersey på sjätte plats och Edmonton på sjätte plats.

Nästa motstånd för New Jersey är Detroit. Lagen möts söndag 24 december 01.00 i Prudential Center. Edmonton tar sig an NY Rangers borta lördag 23 december 01.30.