Segerraden förlängd för Arizona Coyotes – besegrade Ottawa

4-3 (0-3, 1-0, 3-0) blev resultatet när Arizona Coyotes och Ottawa möttes i ASU Multi-Purpose Arena på onsdagen. I och med detta har Arizona Coyotes tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är Arizona Coyotes nu i riktigt bra form.

Michael Kesselring slog till 16.27 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Ottawa Senators spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Angus Crookshank, Josh Norris och Dominik Kubalik. Efter 14.10 i andra perioden slog Jack McBain till, och reducerade åt Arizona Coyotes. Arizona Coyotes vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-3 till 4-3 i tredje perioden. Kesselrings 4-3-mål kom med 03.33 kvar av matchen.

Det här var Arizona Coyotes åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Ottawas femte uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Arizona Coyotes på femte plats och Ottawa sist, på åttonde plats.

Fredag 22 december spelar Arizona Coyotes borta mot San Jose 04.30 och Ottawa mot Colorado borta 03.00 i Ball Arena.