Liam Almlund Ek det stora utropstecknet när Orsa slog Valbo J20

Orsa besegrade Valbo J20 borta i J20 Region väst herr med 5-2 (0-0, 1-2, 4-0). Men mycket snack handlade om Liam Almlund Ek – som gjorde ett hattrick för Orsa. Samuel Hansen gjorde dom andra två målen för segrarna, målen för Valbo J20 gjordes av Melker Bergström och Helmer Eriksson.

Första perioden blev mållös. Efter 14.33 i andra perioden gjorde Valbo J20 1-0 genom Helmer Eriksson.

Orsa kvitterade till 1-1 genom Samuel Hansen med 1.53 kvar att spela av perioden.

Valbo J20 tog ledningen på nytt genom Melker Bergström efter 19.07. Orsa gjorde dock fyra raka mål i tredje perioden och gick från underläge 2-1 till ledning med 2-5. 2-4-målet kom med bara 01.54 kvar att spela. Och med 25 kvar kom också 2-5. Därmed tog laget en säker seger.

Orsas Samuel Hansen stod för fyra poäng, varav två mål och Liam Almlund Ek gjorde tre mål för.

Det här betyder att Valbo J20 är kvar på tredje plats, och Orsa stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.

Valbo J20 tar sig an Hudiksvall i nästa match borta lördag 6 januari 16.40. Orsa möter samma dag 13.15 Strömsbro hemma.