Stark seger för Winnipeg i toppmatchen mot Carolina

Det var två topplag som möttes i NHL på tisdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Winnipeg, som besegrade Carolina med 2-1 (1-0, 1-1, 0-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Winnipeg Jets ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Carolina Hurricanes på andra plats.

Winnipeg tog ledningen efter 16 minuters spel, genom Kyle Connor på pass av Nikolaj Ehlers och Mark Scheifele. Winnipeg gjorde 2-0 genom Nikolaj Ehlers efter 11.40 i andra perioden och kom allt närmare segern.

Martin Necas reducerade förvisso, men närmare än 2-1 kom inte Carolina. I tredje perioden höll Winnipeg i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Winnipegs fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Carolinas tredje uddamålsförlust.

Fredag 8 december 03.00 spelar Winnipeg borta mot Colorado. Carolina möter Edmonton borta i Rogers Place torsdag 7 december 03.30.