Formstarka Osby tog ännu en seger

Osby är nu inne i en stark period i HockeyTrean södra F. När laget mötte Lejonet borta i Karlslundshallen på söndagen kom tredje raka segern. Laget vann med 6-3 (2-0, 3-2, 1-1), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

I början av matchen var Osby starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Daniel Petersson och Robin Mendelsohn. Även i andra perioden var det Osby som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-5.

Efter 5.04 i tredje perioden ökade Osby på till 2-6, på nytt genom Kasper Forsell.

Dimitri Guy Michel Meyer Bergeon reducerade förvisso, men närmare än 3-6 kom inte Lejonet. Osby tog därmed en stabil seger.

Daniel Petersson gjorde ett mål för Osby och spelade dessutom fram till två mål.

Det här betyder att Lejonet slutar på sjätte plats, och Osby på fjärde plats.