Felix Andreasson tvåmålsskytt när Uddevalla vann mot Rönnäng

Det blev Uddevalla som vann matchen borta mot Rönnäng i HockeyTrean södra A på onsdagen. 2-6 (0-2, 0-1, 2-3) slutade matchen.

Uddevallas lagledare Niklas Samuelsson tyckte så här om matchen:

– En härlig seger. Historiskt har vi haft väldigt svårt att ta poäng borta mot Rönnäng men i år har vi tagit alla tre matcherna. Nu blir det en kul fight hemma mot Lions som är en direkt avgörande om tredjeplatsen i serien. Hoppas att publiken hittar upp till Fridhemshallen på söndag.

I början av matchen var Uddevalla starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Felix Andreasson och Jonas Jacobsson. Efter 9.52 i andra perioden nätade Jonathan Lindberg, framspelad av Pontus Nestorsson och Andrew Lytle och gjorde 0-3. Uddevalla vann också tredje perioden 2-3 och matchen slutade 2-6.

Rönnäng har fyra vinster en förlust och 24–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Uddevalla har tre vinster och två förluster och 19–19 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Rönnäng klara seriesegrare, och Uddevalla är på fjärde plats.

I nästa match möter Rönnäng Munkedal borta och Uddevalla möter Lions hemma. Båda matcherna spelas söndag 3 december 17.00.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: