Munkedal klart för Alltrean efter seger mot Hisingen

Efter seger, 6-0 (3-0, 1-0, 2-0), på bortaplan mot Hisingen står det klart att Munkedal efter en bra säsong i HockeyTrean södra A är klart för Alltrean.

– Ja det var skönt att säkra AllTrean-platsen direkt och även att Harald fick hålla nollan, riktigt starkt av samtliga femmor som spelade disciplinerat i 60 minuter, kommenterade Munkedals tränare Christian Rajasalo efter matchen.

Munkedal spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Daniel Åsenfors, Jonathan Fogelström och Max Olsson. Munkedal gjorde två mål i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5, målen av Linus Rosqvist och Julius Andersson. Munkedal gjorde också 0-6 genom Alexander Daly-Andersson efter 16.46 i tredje perioden. 0-6-målet blev matchens sista.

Alexander Daly-Andersson gjorde ett mål för Munkedal och två assist.

Hisingen har en vinst och fyra förluster och 8–22 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Munkedal har tre vinster och två förluster och 23–14 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Hisingen sist i serien, medan Munkedal är på andra plats.

Hisingen möter Lysekil i nästa match borta söndag 3 december 17.00. Munkedal möter samma dag Rönnäng hemma.