Timrå utklassade Ö-vik Hockey J18 på hemmaplan

Timrå dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Ö-vik Hockey J18 i J18 Region norr herr med hela 6-0 (4-0, 1-0, 1-0).

– Skön seger, fyra segrar kvar, tyckte Timrås tränare Martin Nilsson, efter matchen.

Segern var Timrås fjärde på de senaste fem matcherna.

Timrå spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Emil Szepesi, ett mål av Filip Sjölund och ett mål av Elis Walldén. Efter 6.18 i andra perioden slog Axel Carnbro till, på pass av Filip Sjölund och Edwin Annerstedt och gjorde 5-0. Till slut kom också 6-0-målet genom Edwin Annerstedt som ökade Timrås ledning assisterad av Adrian Thun-Hansson efter 10.56 i tredje perioden. 6-0-målet blev matchens sista.

Timrås nya tabellposition är femte plats, medan Ö-vik Hockey J18 är på elfte plats.

I nästa match, lördag 2 december, har Timrå Luleå hemma i Lill-Strimma-hallen 15.30, medan Ö-vik Hockey J18 spelar borta mot Piteå 16.00.