Stark vändning till seger för Brunflo J20 mot Njurunda

Publiken fick se en tredje period där matchen vände i J20 Region norr B herr mellan Brunflo J20 och Njurunda i Klanghallen. Bortalaget Njurunda hade ledningen i början av tredje perioden, med 1-0, men Brunflo J20 vände matchen och vann till slut med 3-1.

Njurundas tränare Robin Bredberg:

– Känns som vi har det i egna händer men det rinner iväg från oss tyvärr.

Första perioden blev mållös. Det var först 6.52 in i andra perioden som Njurunda tog ledningen genom Viktor Pettersson på pass av Emil Abrahamsson och Sebastian Westerlund.

Brunflo J20 vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1 i tredje perioden. Brunflo J20:s mål gjordes av Theo Jonasson Ståhl 2 och Teo Magnusson. Jonasson Ståhls 3-1-mål kom med 01.05 kvar av matchen.

Brunflo J20 har två segrar och tre förluster och 10–24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Njurunda har fem förluster och 8–28 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Brunflo J20 sist i serien, medan Njurunda är på sjätte plats.

Lördag 2 december 16.00 möts lagen igen, med Njurunda som hemmalag.