Rögle har fem raka segrar – vann mot Malmö med 4-0

Rögle är i bra form just nu. På söndagen kom seger nummer fem i rad, efter 4-0 (2-0, 1-0, 1-0) borta mot Malmö. Det innebär också att Malmö har fyra raka förluster i SHL.

Rögle startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Brady Ferguson och Adam Tambellini. Efter 5.29 i andra perioden slog Rodrigo Abols till, framspelad av Adam Tambellini och gjorde 0-3. Rögle gjorde också 0-4 genom Anton Bengtsson framspelad av Adam Engstrom och Linus Sandin efter 15.51 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Malmö ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Rögle ligger på elfte plats.

I nästa omgång har Malmö Oskarshamn hemma i Malmö Arena, torsdag 30 november 19.00. Rögle spelar borta mot Timrå tisdag 28 november 19.00.