Tung seger för Östersund i toppmatchen mot Sundsvall J20

Det var två topplag som möttes i J20 Region norr B herr på fredagen. Och det slutade med seger för Östersund, som besegrade Sundsvall J20 borta med 4-3 (0-0, 4-1, 0-2).

Det här ger dock inga förändringar i tabellen. Sundsvall J20 ligger kvar på andra plats i tabellen, och Östersund är i fortsatt serieledning. Nio poäng skiljer nu lagen åt.

Det var två formstarka lag som möttes. Östersund tog sjunde segern i rad. Sundsvall J20 hade före matchen 15 segrar i rad.

Den första perioden slutade 0–0. Östersund hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.04 genom Olle Eklund, och gick upp till 0-3 innan Sundsvall J20 svarade.

Segern skrevs till slut till 1-4 för Östersund. Vilgot Lindström och Nils Tunbratt reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-4 kom inte Sundsvall J20.

Olle Eklund gjorde tre mål för Östersund och Dennis Bergsten gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Det här var Östersunds andra uddamålsseger.

Sundsvall J20 tar sig an Teg J20 i nästa match borta söndag 26 november 16.00. Östersund möter Kovland borta fredag 1 december 19.30.