Hemmasegern mot Vegas förlänger sviten för Anaheim Ducks

Anaheim Ducks fortsätter starkt i NHL. När laget mötte Vegas hemma i Honda Center på måndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-2 (0-1, 0-1, 4-0). I och med detta har Anaheim Ducks sex segrar i rad.

Vegas Golden Knights tog ledningen efter 8.51, genom Ivan Barbashev. Efter 13.45 i andra perioden slog Jack Eichel till, på pass av Shea Theodore och Brayden McNabb och gjorde 0-2. Anaheim Ducks vände på dock matchen när laget gjorde fyra raka mål och gick från 0-2 till 4-2 i tredje perioden. Anaheim Ducks mål gjordes av Sam Carrick 2, Adam Henrique och Mason McTavish. 3-2-målet kom med bara 03.44 kvar att spela. Och med 01.07 kvar kom också 4-2.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Anaheim Ducks på fjärde plats och Vegas i serieledning.

Anaheim Ducks tar sig an Pittsburgh i nästa match hemma onsdag 8 november 04.00. Vegas möter Los Angeles hemma torsdag 9 november 04.00.