Chicago vann på hemmaplan mot Florida

Chicago vann hemma mot Florida i NHL. Matchen på söndagen slutade 5-2 (3-0, 1-0, 1-2).

Chicago spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Nick Foligno, Nikita Zaitsev och Taylor Hall. Efter 5.29 i andra perioden nätade Connor Bedard, och gjorde 4-0. Florida reducerade dock till både 4-1 och 4-2 genom Oliver Ekman-Larsson och Matthew Tkachuk efter 12.29 av matchen.

Chicago kunde dock avgöra till 5-2 med tio sekunder kvar av matchen genom Philipp Kurashev.

I tabellen innebär det här att Florida nu ligger på sjunde plats. Chicago är på åttonde och sista plats.

Måndag 6 november 01.00 spelar Chicago hemma mot New Jersey. Florida möter Columbus hemma i FLA Live Arena tisdag 7 november 01.00.