Sonny Milano och Tom Wilson matchvinnare när Washington besegrade Columbus

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Washington i matchen mot Columbus i Capital One Arena. Laget vann söndagens match i NHL med 2-1 (2-0, 0-1, 0-0).

Segern var Washingtons fjärde på de senaste fem matcherna.

I början av matchen var Washington starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Tom Wilson och Sonny Milano. Efter 1.40 i andra perioden slog Dmitri Voronkov till, på pass av Kirill Marchenko och David Jiricek och reducerade åt Columbus. I tredje perioden höll Washington i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Washingtons tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Columbus tredje uddamålsförlust.

För tabellens utseende betyder det här att Washington ligger på sjätte plats medan Columbus har sjundeplatsen.

Washington tar sig an Florida i nästa match hemma torsdag 9 november 01.30. Columbus möter Florida borta tisdag 7 november 01.00.