Linköping fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Linköping i SHL. På lördagen mötte laget Skellefteå i Saab Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Skellefteå blev 3-0 (1-0, 2-0, 0-0).

Linköping har skapat en skön vinnarkänsla i Saab Arena. Segern mot Skellefteå betyder att laget har vunnit sex raka matcher på hemmaplan.

Linköping tog ledningen efter 5.30, genom Ty Rattie assisterad av Linus Hultström och Patrick Russell. Linköping startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Sebastian Strandberg och Christoffer Ehn. Tredje perioden blev mållös, och Linköping höll i sin 3-0-ledning och vann.

Linköping ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Skellefteå ligger på åttonde plats.

I nästa match, torsdag 16 november 19.00, har Linköping Färjestad hemma i Saab Arena, medan Skellefteå spelar hemma mot Växjö.