Äntligen seger för Hammarby – 4-3 mot Sudret

Hammarby har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i hockeytvåan östra herr, efter nio spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Sudret, en match som Hammarby vann med 4-3 (3-1, 0-0, 1-2).

Segermålet för Hammarby stod Pontus Okerblad Westin för 9.58 in i tredje perioden.

Hammarby tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.39 genom Hampus Bartholdsson, och gick upp till 0-2 innan Sudret svarade.

I periodpausen hade Hammarby ledningen med 1-3.

Andra perioden blev mållös. 1.21 in i tredje perioden nätade Sudrets Oskar Af Bjur på pass av Oskar Weström och Gustaf Lundin och reducerade för Sudret.

Efter 9.37 slog Tobias Waktel Werkelin till framspelad av Emrik Söderström och kvitterade för Sudret.

Men mindre än en minut senare nätade Pontus Okerblad Westin på pass av Alex Mattsson och avgjorde matchen.

I tabellen innebär det här att Hammarby nu ligger på 15:e plats. Sudret är på 14:e plats.

Nästa motstånd för Hammarby är Åker/Strängnäs. Lagen möts tisdag 7 november 19.30 i Kärrtorps IP.