Efter fyra förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Sollentuna

Matchen mellan Sollentuna och Nyköping i Sveab Arena slutade 6-2 (4-0, 0-2, 2-0). Ett skönt trendbrott för Sollentuna. Laget hade före lördagens hemmamatch fyra förluster i rad i J20 Region öst herr.

I första perioden var det Sollentuna som var starkast. Laget vann perioden med 4-0.

Nyköping reducerade igen efter 11.21 genom Filip Lindberg framspelad av Isak Ernstsson och Theodor Fransson. Sollentuna fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Rickard Pärmeteg och Linus Fjällby.

Rickard Pärmeteg gjorde två mål för Sollentuna och två målgivande passningar.

Sollentuna har en seger och fyra förluster och 13–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nyköping har tre vinster och två förluster och 19–16 i målskillnad.

Det här betyder att Sollentuna nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Nyköping är på tredje plats.

I nästa match, måndag 6 november, har Sollentuna Enköping borta i Bahcohallen 19.35, medan Nyköping spelar hemma mot Huddinge 19.45.