Två mål för Viktor Greveback när Kumla Hockey besegrade Avesta

Kumla Hockey vann mötet med Avesta hemma med 6-3 (1-1, 2-1, 3-1) på fredagen i hockeytvåan västra B herr.

– Tycker prestationen var sisådär idag men det är en styrka att vinna ändå. Tycker vi spelar slarvigt med puck men med hårt jobb löser vi många situationer och har trots slarvigt spel mycket tid i offensivzon, kommenterade Kumla Hockeys tränare Richard Lindelöf.

Segern var Kumla Hockeys sjunde på de senaste åtta matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Första perioden var jämn. Kumla Hockey inledde bäst och tog ledningen genom Stefan Emmesjö efter 15.46, men Avesta kvitterade genom Jesper Gustafsson i slutet av perioden. Efter 13.05 i andra perioden gjorde Kumla Hockey 2-1 genom Viktor Greveback.

Avesta gjorde 2-2 genom Jakob Karlsson efter 14.09 av perioden.

Kumla Hockey gjorde 3-2, på nytt genom Viktor Greveback efter 14.46. Kumla Hockey stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 3-2 till 6-2.

Jakob Karlsson reducerade förvisso, men närmare än 6-3 kom inte Avesta. Kumla Hockey tog därmed en stabil seger.

Kumla Hockeys Anton Widmark stod för ett mål och två assists.

Kumla Hockey ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Avesta ligger på sjunde plats.