Efter sex raka segrar i J20 Nationell södra herr tog vinstsviten slut för Växjö

Matchen mellan hemmalaget Växjö och gästande VIK Hockey J20 slutade 2-4 (1-2, 1-2, 0-0). Därmed tog Växjös svit med sex raka segrar i J20 Nationell södra herr slut på fredagen.

VIK Hockey J20 hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.14 genom Jan Dorthe, och gick upp till 0-2 innan Växjö svarade.

I periodpausen hade VIK Hockey J20 ledningen med 1-3. VIK Hockey J20 ökade ledningen till 1-4 genom Tomas Zizka efter 2.06 i andra perioden.

Joel Svensson reducerade förvisso, men närmare än 2-4 kom inte Växjö. Tredje perioden blev mållös och VIK Hockey J20 tog därmed en säker seger. Tredje perioden blev mållös, och VIK Hockey J20 höll i sin 4-2-ledning och vann.

VIK Hockey J20:s Karl Andersson stod för tre poäng, varav två mål.

Det här betyder att Växjö är kvar på fjärde plats, och VIK Hockey J20 stannar på tionde plats, i tabellen.

I nästa match möts lagen igen i Växjö Ishall, lördag 4 november 14.00.