Los Angeles vann borta mot Ottawa

Los Angeles tog till slut hem segern mot Ottawa i matchen borta i Canadian Tire Centre på fredagen. Matchen i NHL slutade 2-3 (0-1, 1-2, 1-0).

Segern var Los Angeles fjärde på de senaste fem matcherna, och femte bortasegern i rad.

Los Angeles började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 3.10 slog Phillip Danault till assisterad av Trevor Moore och Quinton Byfield. Los Angeles gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Carl Grundström och Anze Kopitar, och punkterade matchen.

Efter 19.43 av perioden kunde Dominik Kubalik göra 1-3 för Ottawa. Efter 4.09 i tredje perioden reducerade Ottawa på nytt genom Josh Norris. Det fastställde slutresultatet till 2-3.

Det här var Ottawas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Los Angeles andra uddamålsseger.

Det här betyder att Los Angeles ligger på tredje plats i tabellen, och Ottawa är på åttonde och sista plats.