New Jersey besegrade Minnesota med 5-3

New Jersey vann borta mot Minnesota i NHL. Matchen på fredagen slutade 3-5 (0-2, 1-1, 2-2).

Segern var New Jersey Devils femte på de senaste sex matcherna.

I början av matchen var New Jersey starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Alexander Holtz och Michael McLeod. New Jersey ökade ledningen till 0-3 genom Timo Meier efter 2.36 i andra perioden.

Minnesota reducerade dock till 1-3 genom Kirill Kaprizov efter 9.06 av perioden. Minnesota gjorde 2-3 genom Marco Rossi tidigt i tredje perioden av matchen.

New Jersey gjorde 2-4 genom Jesper Bratt efter 15.36 och tog ett rejält grepp om matchen.

Jake Middleton reducerade dock för Minnesota med bara fyra minuter kvar att spela och gjorde slutet spännande.

New Jersey kunde dock avgöra till 3-5 med 38 sekunder kvar av matchen genom Dougie Hamilton.

Jesper Bratt gjorde ett mål för New Jersey och tre assist.

För New Jersey gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Minnesota är på sjätte plats.

Söndag 5 november 01.00 spelar Minnesota hemma mot NY Rangers. New Jersey möter St Louis borta i Enterprise Center lördag 4 november 01.00.