Timrå vände – med tre raka mål i andra perioden

Bortalaget Växjö hade ledningen efter en period i matchen mot Timrå. Men Timrå öste på rejält i andra perioden där laget gjorde tre raka mål. Till slut blev det hela 3-2 (0-1, 3-0, 0-1) i matchen i SHL.

Växjö tog ledningen efter 4.11, genom Kalle Kossila på pass av Tobias Rieder och Marcus Sylvegård. Timrå vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1 i andra perioden. Timrås mål gjordes av Jonathan Dahlén, Oliver Johansson och Magnus Pääjärvi. 17.06 in i tredje perioden nätade Växjös Robert Rosén på pass av Martin Lundberg och Joel Persson och reducerade för Växjö. Mer än så blev det dock inte för Växjö.

Det här var Timrås fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Växjös tredje uddamålsförlust.

För Timrå gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Växjö är på åttonde plats.

I nästa omgång har Timrå Luleå hemma i SCA Arena, torsdag 16 november 19.00. Växjö spelar hemma mot Oskarshamn lördag 4 november 18.00.