Uddamålsseger för Dallas borta mot Calgary

Dallas tog till slut hem segern mot Calgary i matchen borta i Scotiabank Saddledome på torsdagen. Matchen i NHL slutade 3-4 (1-1, 1-3, 1-0).

Segern var Dallas femte på de senaste sex matcherna.

Första perioden var jämn. Calgary inledde bäst och tog ledningen genom Connor Zary efter 5.32, men Dallas kvitterade genom Jamie Benn i slutet av perioden. Calgary gjorde 2-1 genom Andrew Mangiapane efter 1.57 i andra perioden.

Dallas vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-1 till 2-4. 2.18 in i tredje perioden nätade Calgarys MacKenzie Weegar framspelad av Nazem Kadri och Elias Lindholm och reducerade för Calgary. Men mer än så orkade Calgary inte med.

Det här var Calgarys andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Dallas fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Calgary ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Dallas på andra plats.

Söndag 5 november 03.00 spelar Calgary borta mot Seattle. Dallas möter Edmonton borta i Rogers Place fredag 3 november 02.00.