Formstarka Tingsryd tog ännu en seger

Tingsryd är nu inne i en stark period i Hockeyallsvenskan. När laget mötte Almtuna borta i Gränby ishall på onsdagen kom tredje raka segern. Laget vann med 4-1 (1-0, 2-1, 1-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Tingsryd tog ledningen efter 14.12, genom Lukas Isaksson assisterad av Anton Lundmark och Lucas Lagerberg. Efter 3.15 i andra perioden gjorde Tingsryd 0-2 genom Gustav Olhaver.

Almtuna reducerade dock till 1-2 genom Valdemar Johansson efter 6.25 av perioden.

Tingsryd utökade ledningen igen genom Anton Lundmark efter 9.38. Laget punkterade matchen med ett 1-4-mål med åtta sekunder kvar att spela genom Trenton Bourque. 1-4-målet blev matchens sista.

För Almtuna gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Tingsryd är på nionde plats.

Nästa motstånd för Almtuna är Brynäs. Tingsryd tar sig an Västervik borta. Båda matcherna spelas fredag 3 november 19.00.