Segerraden förlängd för Washington – besegrade San Jose

3-1 (0-1, 0-0, 3-0) blev resultatet när Washington och San Jose möttes i Capital One Arena på söndagen. I och med detta har Washington tre raka segrar i NHL, och efter den tuffa perioden är Washington nu i riktigt bra form.

San Jose tog ledningen efter elva minuters spel, genom Luke Kunin på pass av Ty Emberson och Mario Ferraro.

Andra perioden blev mållös. Washington vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 0-1 till 3-1 i tredje perioden. Washingtons mål gjordes av Tom Wilson, Evgeny Kuznetsov och Dylan Strome. Det sista målet kom med 58 sekunder kvar av matchen.

I tabellen innebär det här att Washington nu ligger på sjätte plats. San Jose är på åttonde och sista plats.