NHL-stjärnan anklagar frun för misshandel – får besöksförbud

Under sin karriär har Evander Kane varit lika omtalad på isen som utanför isen. Mitt inne i en skilsmässa anklagar han sin fru Anna Kane för misshandel. Som nu har fått besöksförbud. 

I januari kom det fram att San Jose Sharks-stjärnan Evander Kane är i personlig konkurs med en hisnande skuld på 27 miljoner dollar. 

I juli ansökte hans fru Anna Kane om skilsmässa och anklagade honom för spelmissbruk och för att spela på sitt egna lags matcher. Något som han förnekar. 

Nu har han istället kommit med egna anklagelser om att ha blivit misshandlad vid flera tillfällen. 30–åringen menar att han har blivit slagen i ansiktet upprepade gånger sedan 2019 då överfallen ska ha startat, enligt TMZ

– Kane påstår att Anna slog honom “sju, åtta gånger i ansiktet med knytnäven” vid det första påstådda fallet av våld i hemmet, sa läkaren under rättegången.
– Han menar att hon också slog till honom i oktober 2020 och april 2021. 

TILLDELAS BESÖKSFÖRBUD  

Rätten beslutade att Anna Kane tilldelas ett temporärt besöksförbud. Något som Evander Kane vill ska bli permanent.

Sedan skilsmässoansökan har det varit en pajkastning mellan de två. Anna Kane menar att han spelade bort så mycket pengar att deras spädbarn inte kunde få tillräckligt med mat. 

Han menar i sin tur att hon har svingat samma barn under en argumentation som har hettat till.

– Anna svingade bebisen på ett farligt sätt, har Evander Kane sagt enligt TMZ.  

På isen har det gått desto bättre för Evander Kane som var poängbäst i Sharks under förra säsongen. Det blev 22 mål, 27 assist och totalt 49 poäng för den forwarden. Han sitter på ett kontrakt värt sju miljoner dollar per år fram till 2025. 


TV: Sharks-experten förklarar läget – runt anklagelserna mot Kane

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: