“Fick en utvisning trots att jag filmade”

“Filmare” skanderade publiken i Kalmar.
Sedan säkrade Tex Williamsson Nybro-segern – efter pååkningarna.
– Det triggade igång laget också, berättar han för Baromtern-OT efter 4–3-matchen.

Tex Williamsson mot Kalmar. Foto: Bildbyrån/Suvad Mrkonjic.

Redan i den första periode av lördagens derby mot Kalmar brann det till för Nybros målvakt, Tex Williamsson.

Albin Nilsson flög in i buren efter en pååkning och Williamsson svarade ed att trycka ner forwardens huvud i isen.

– Grejen är att under mitt första år i Oskarshamn så fick jag avsluta säsongen för det blev för många sådana där. Som målvakt är man så jäkla oskyddad och det blir en frustration när man varit med om det så många gånger, berättar han sedan för Baromtern-OT.

“Fick en utvisning med oss trots att jag filmade”

Nilsson kom undan utan en utvisning, men när hans lagkamrat, Gabriel Olsson, även han åkte på Tex i den andra perioden blev det två minuter. Ett lindrigt spel enligt Nybro-målvakten.

– Den är mycket värre. För mig är det en solklar femma. Jag tycker inte de ska kunna göra som de vill. Jag kan ta en tackling, men min uppgift är att ta pucken. Inte behöva skydda mig i alla lägen. Nu har jag fått lite behandling, så vi får se hur det blir i veckan, säger Tex till Barometern och förklarar att han har huvudvärk efter smällen.

Publiken i Kalmar skanderade sedan “filmare”, men burväktaren lät sig inte störas, utan säkrade sedan 4–3-segern efter straffar.

– Det triggade igång laget också. Men vi fick en utvisning med oss trots att jag filmade och domarna ringde på det, säger Tex till Barometern-OT.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: