Svårstoppade Vancouver fortsätter vinna – 4-3 mot Pittsburgh

Det blev 4-3 (0-1, 4-1, 0-1) hemma mot Pittsburgh på söndagen och därmed också den fjärde raka segern i NHL för Vancouver. Det innebär också att Pittsburgh åkte på femte raka förlusten.

Pittsburgh tog ledningen efter 7.35, genom Anthony Beauvillier på pass av Marcus Pettersson och Evgeni Malkin. I andra perioden var det i stället Vancouver som hade övertaget. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

13.27 in i tredje perioden slog Evgeni Malkin till på pass av Rickard Rakell och Matt Grzelcyk och reducerade för Pittsburgh. Fler mål än så blev det inte för Pittsburgh.

Pittsburghs Evgeni Malkin stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här var Vancouvers andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Pittsburghs andra uddamålsförlust.

I nästa omgång har Vancouver Carolina hemma i Rogers Arena, tisdag 29 oktober 03.00.