Klart: Då spelas avbrutna matchen

Den avbrutna matchen mellan Nybro och Tingsryd har fått ett nytt speldatum.
Matchen kommer att börja om från start och spelas på lördagen 12 oktober.

Matchen mellan Nybro och Tingsryd avbröts efter Linus Hedmans skada. Foto: Suvad Mrkonjic/Bildbyrån

Det var i fredags som matchen mellan Nybro och Tingsryd fick avbrytas i förtid efter en otäck skada på TAIF-forwarden Linus Hedman.

Hedman fick en tackling av Nybrobacken Nichlas Torp varpå Hedmans hjälm lossnade och han slog huvudet i isen. Han fick då vård av ambulanspersonal på isen innan han fördes till sjukhus. Tingsryd meddelade sedan att Linus Hedman drabbats av en kraftig hjärnskakning och att han behövde sy bakre delen av huvudet. Klubben skrev dock att Hedman mådde bra efter omständigheterna.

Det hade endast spelats knappt fem minuter innan matchen avbröts och nu meddelar Nybro att matchen kommer att spelas om från start med ett nytt speldatum.

På sin hemsida meddelar Nybro Vikings att matchen kommer att spelas på lördagen 12 oktober, med start 20:30. De båda lagen kommer då att spela match två kvällar i rad eftersom både Nybro och TAIF spelar hemmamatcher under fredagen 11 oktober. Matchen kommer då att spelas som vanligt med tre 20 minuters långa perioder. Enligt Nybro så kommer alla biljetter från fredagens match att fortsätta gälla till när matchen ska spelas den 12 oktober.

Både Nybro och Tingsryd har fått tuffa starter på den nya säsongen och inlett med tre raka förluster. Nybro har dock plockat två poäng medan Tingsryd fortfarande står kvar på noll poäng.


TV: Svensken bokförs för udda självmålet

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: