Lejon förlorare efter förlängning mot Sunderby

Det blev en riktigt jämn match när Lejon mötte Sunderby på bortaplan i J20 Region norr A herr. Matchen var lika, 4-4, efter tre perioder, men i förlängningen avgjorde Sunderby. Slutresultatet blev 5-4 (1-1, 2-3, 1-0, 1-0).

Segermålet för Sunderby stod Måns Ågren för efter bara 28 sekunder i förlängningen.

Sunderby tog ledningen efter 4.23, genom Edvin Ek framspelad av Måns Ågren och Hugo Östberg.

Lejon kvitterade till 1-1 efter 19.33, när Viktor Selin hittade rätt på pass av Emanuel Rönnfjord-Sundin och Kasper Kärr.

Lejon tog också ledningen efter 20.57, när Emil Hägg slog till assisterad av Tim Furtenback och Klas Lundström.

Efter 1.29 i andra perioden slog William Schäder till, och kvitterade för Sunderby.

Lejons Samuel Manberg gjorde 2-3 efter 11.37 på pass av Tim Furtenback och Klas Lundström.

Samuel Manberg gjorde dessutom 2-4 efter 13.15 framspelad av Tim Furtenback.

Sunderbys William Schäder gjorde 3-4 efter 14.40 på pass av Måns Ågren.

15.28 in i tredje perioden nätade Sunderbys Ludwig Skårman på pass av Einar Brun och Svante Tedfelt och kvitterade för Sunderby.

Sunderby avgjorde matchen efter 60.28 genom Måns Ågren framspelad av Hugo Östberg.

Lejons Tim Furtenback hade tre assists. Måns Ågren gjorde ett mål och totalt tre poäng för Sunderby.

Nästa motstånd för Lejon är Kalix. Lagen möts måndag 7 oktober 19.30 i Skellefteå Kraft Arena.