Milo Andersson stor matchhjälte när Nacka slog Flemingsberg

Nacka tog till slut hem segern mot Flemingsberg i matchen hemma i Nacka Ishall på måndagen. Milo Andersson stod för Nackas avgörande mål 18.52 in i tredje perioden. Matchen i J20 Region öst herr slutade 3-2 (2-1, 0-0, 1-1).

Första perioden var jämn. Flemingsberg inledde bäst och tog ledningen genom Alexander Dani efter 10.05, men Nacka kvitterade genom Matej Vucic. Och Nacka hann också ta ledningen, genom Sam Lindhagen Mellbin.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. 5.52 in i tredje perioden nätade Flemingsbergs Nikita Antonov framspelad av Caesar Strömgren och Emil Karth och kvitterade för Flemingsberg.

Men Nacka avgjorde matchen med 1.08 kvar att spela genom Milo Andersson på pass av Melvin Ellert och Tim Wallin.

Det här var Nackas andra uddamålsseger den här säsongen.

Nacka ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Flemingsberg ligger på andra plats.

Nästa motstånd för Nacka är Enköping. Lagen möts lördag 5 oktober 16.10 i Bahcohallen.