VIK Hockey fortsätter vinna – 4-3 mot Mora

VIK Hockey fortsätter starkt i J18 Regional väst herr. När laget mötte Mora hemma i ABB Arena Nord på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-3 (2-0, 1-1, 1-2). I och med detta har VIK Hockey fyra segrar i rad.

I början av matchen var VIK Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Philip Wiklund och Svante Uusitalo. VIK Hockey ökade ledningen till 3-0, återigen genom Svante Uusitalo efter 7.32 i andra perioden.

Mora reducerade dock till 3-1 genom Noah Svensson efter 9.46 av perioden. Mora gjorde 3-2 genom Tim Thomsson tidigt i tredje perioden av matchen.

VIK Hockey gjorde 4-2 genom Olle Forsberg efter 9.22.

Mora reducerade dock till 4-3 genom William Grönstrand när bara en minut återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

Det här var VIK Hockeys andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Moras andra uddamålsförlust.

VIK Hockey har nu tolv poäng och Mora har sex poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

På torsdag 3 oktober 19.00 spelar VIK Hockey borta mot Färjestad, och Mora hemma mot Hudiksvalls HC.