Frölunda tog klar seger mot SSK J20

Frölunda fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot SSK J20 i J20 Nationell södra herr med 6-1 (2-0, 2-1, 2-0).

Segern var Frölundas sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Frölunda startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Mads Kongsbak Klyvö och Carl-Otto Magnusson. Frölunda gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Ivar Stenberg och Axel Bröngel-Larsson.

SSK J20 reducerade dock till 4-1 genom Lukas Klecka med 2.2 kvar att spela av perioden. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Viktor Nörringer och Ivar Stenberg.

Ivar Stenberg gjorde två mål för Frölunda och ett målgivande pass.

Det här betyder att Frölunda ligger på tredje plats i tabellen, och SSK J20 är på tionde och sista plats. Så sent som den 12 september låg Frölunda på åttonde plats i tabellen.

I nästa omgång har Frölunda Örebro Hockey J20 hemma i Frölundaborg, lördag 5 oktober 16.30. SSK J20 spelar hemma mot Växjö fredag 4 oktober 19.00.