Modo Hockey starkast – avgjorde i förlängningen mot Leksand

Det blev en riktigt spännande match när Modo Hockey mötte Leksand i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 5-4 (3-0, 1-2, 0-2, 1-0). Theodor Niederbach blev matchhjälte för Modo Hockey med sitt mål i förlängningen.

Modo Hockey spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Sampo Ranta, ett mål av Riley Woods och ett mål av David Bernhardt. Leksand reducerade dock till både 4-1 och 4-2 genom Patrik Zackrisson och Lukas Vejdemo efter 13.50 av perioden. Leksand reducerade igen efter 3.45 i tredje perioden genom Oskar Lang framspelad av Marek Hrivik och Joonas Lyytinen.

9.22 in i tredje perioden nätade Leksands Justin Glenn Kloos på pass av Marek Hrivik och Oskar Lang och kvitterade för Leksand.

I förlängningen tog det 2.43 innan Modo Hockey avgjorde till 5-4. Matchvinnare för hemmalaget blev Theodor Niederbach, framspelad av Tobias Winberg och Riley Woods.

Modo Hockeys Theodor Niederbach stod för ett mål och tre assists.

Modo Hockey har nu fem poäng efter tre spelade matcher, medan Leksand har fyra poäng efter fyra matcher.

På tisdag 1 oktober 19.00 spelar Modo Hockey borta mot HV 71, och Leksand hemma mot Timrå.