Segersviten fortsätter för Växjö efter vinst mot Malmö

På lördagen kom femte raka segern i J20 Nationell södra herr för Växjö. Det blev 4-0 (2-0, 0-0, 2-0) hemma mot Malmö. Det innebär att Malmö åkte på femte raka förlusten.

Växjös assisterande tränare Fredrik Arvidsson tyckte till om matchen:

– Skönt att avsluta veckan med ytterligare en seger. Vi är starkare än Malmö över 60 minuter även idag.

Växjö startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Noa Bräutigam och Ville Svensson.

Andra perioden blev mållös. Växjö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Ville Svensson och Morgan Anderberg.

Växjö ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Malmö är på nionde plats. Noteras kan att Växjö sedan den 19 september har avancerat sex placeringar i tabellen.

Nästa motstånd för Växjö är SSK J20. Malmö tar sig an VIK Hockey J20 borta. Båda matcherna spelas fredag 4 oktober 19.00.