Nils Englund-Olsson i form när Strömsbro vann mot Orsa

Bortalaget Strömsbro vann mot Orsa i J20 Region väst herr. 3-5 (1-1, 2-3, 0-1) slutade lördagens match.

– Svängig match där vi ändå kommer ut som det starkare laget! En okej insats från vår sida, kommenterade Strömsbros tränare Rasmus Martinsson efter matchen.

Första perioden var jämn. Strömsbro inledde bäst och tog ledningen genom Nils Englund-Olsson efter 6.42, men Orsa kvitterade genom Edvin Sohlberg efter 10.21. Strömsbro spelade bäst i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Strömsbro punkterade matchen med ett 3-5-mål med 26 sekunder kvar att spela återigen genom Nils Englund-Olsson assisterad av Vidar Horst och Hampus Persson. Det fastställde slutresultatet till 3-5.

Hampus Persson gjorde ett mål för Strömsbro och spelade fram till två mål.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Strömsbro är på tredje plats.

Nästa motstånd för Strömsbro är Grums. Lagen möts lördag 5 oktober 12.40 i Testebo Arena.