Uppgifter: Löftet lånas tillbaka till Oskarshamn

Hugo Jonasson lämnade Oskarshamn för Malmö inför säsongen. Men 20-åringen har haft det tufft att ta plats där – och nu uppger Barometern att det blir ett lån hem till Oskarshamn igen.

2WTEEPX 240317 Oskarshamns Hugo Jonasson under match tva i kvalet till SHL mellan HV71 och Oskarshamn den 17 mars 2024 i Jonkoping. Foto: David Wreland/BILDBYRAN/COP 331/DW0022 ishockey ice hockey shl kval slutspel qualification qualifier relegation hv71 oskarshamn match 2 (Photo by DAVID WRELAND/Bildbyran/Sipa USA) Credit: Sipa US/Alamy Live News

Efter att Oskarshamn åkte ur SHL valde Hugo Jonasson att skriva på för Malmö för att försöka etablera sig i SHL. I inledningen av säsongen har backen dock haft det tufft att ta en plats i laget. Det har hittills inte blivit någon tävlingsdebut för skåningarna.

Nu är också ett lån tillbaka till Oskarshamn på gång, uppger Barometern.

20-åringen gjorde förra säsongen 49 matcher i grundserien och ytterligare sju i kvalspelet för Oskarshamn i SHL. Nu ser han ut att återförenas med klubben i Hockeyallsvenskan.

Hugo Jonasson spelade tre säsonger i Oskarshamn efter att ha anslutit från Troja/Ljungby. Under den sista juniorsäsongen blev det också 23 allsvenska matcher för Västervik.

TV: Rasmus Dahlins snyggaste mål 2023/24

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: